pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 015 m/ Tue Lindblad : Skab en effektiv passiv indkomst

Tue Lindblad er ugens gæst i MindCast, og i dette afsnit får du hans historie om hvordan han blev det, han kalder “bijobber” – at generere en passiv indkomst ved siden af et fuldtidsarbejde. Det at være bijobber kræver til gengæld, at du er effektiv, hvilket vi selvfølgelig også vil komme ind på i dette afsnit. Tag rigtig godt imod Tue: 

Kristian Koch

Tue Lindblad vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan du omsætter 3 minutter til 10 timer
  • Hvad det er der gør, at du endnu ikke har skabt din egen passive indkomst
  • Hvorfor alle kan lave et digitalt produkt og tjene gode penge på det
  • Hvordan du får presset ekstra tid ind i døgnet til at arbejde som bijobber
  • Hvad Tue Lindblad tænker på, når han sidder på toilettet

Tue Lindblad deler bl.a. følgende guldkorn:

“Hvert eneste digitale produkt der er på Amazon, der kan du få en ret god fornemmelse af, hvor ofte de sælger.”

“Der skrev jeg så en E-bog og lagde op, og jeg tror den lavede 10.000 kr. om måneden i lidt over et år.”

“Jeg bliver rigtig tit spurgt: “Tue hvad gør du for at dine træningsprogrammer og e-bøger osv. ikke bliver kopieret.” – og der er mit svar at i starten der vil jeg ikke bekymre mig særlig meget om det. Der er altid nogen der snyder, og hvis man fokuserer på dem, så fokuserer du på de der 1-2 % af din forretning, og i stedet for vil jeg langt hellere bruge min energi på de 98 % der rent faktisk har rent mel i posen, og så pyt med at der er en eller anden der deler den ulovligt.”

“Jeg tror på at det gælder om at spille den på den lange bane, og man skal på en eller anden måde gøre op med sig selv, om man har ressourcerne eller lysten til at fortsætte med det her måned efter måned og måske først se pengene om et halvt år, når man er færdig med at lave sin e-bog og sin hjemmeside osv.”

“Jeg har en filosofi der hedder work when you can.”

“Jeg er utrolig god til at bygge processer op og automatisere ting, men jeg kan også bedst lide at arbejde med ting jeg brænder for. Jeg har f.eks. enormt svært ved at sige at mandag skal jeg blogge – hvad hvis jeg ikke har lyst til at blogge om mandagen?”

“Hvis du virkelig har brugt 10 år måske af dit liv på at nørde det her, og der kommer en der ikke ved noget om klatring, som er helt ny, så kan du sagtens hjælpe ham fra 0-95 % uden på nogen måde at fremstå utroværdig.”

“Det bør ikke være en blokering med det tekniske længere, fordi det er så nemt, så jeg faktisk har lært min kæreste at gøre det. Hun er ergoterapeut og virkelig lidt “techy” og hvis hun kan finde ud af det, så tør jeg også godt at love, at alle dine lyttere kan.”


“Jeg bliver fuldstændig opslugt, når jeg skal lave en ny hjemmeside – hvert eneste sekund i døgnet går jeg og tænker over den – når jeg går med barnevognen, når jeg sidder på toilettet, eller lige når jeg skal til at sove ligger jeg med blokken og skriver idéer ned og det har været mit våben til at kunne smadre igennem, selvom man måske ikke har så meget tid, til at kunne gøre det.”

Tue Lindblad håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Trello – Læs mere her!

Følg Tue Lindblad

http://onlinebijobber.dk

Andre Links:

Nævnt blogpost: http://onlinebijobber.dk/3-maader-at-finde-et-emne-til-dig-foerste-digitale-produkt/

2018-07-27T10:45:19+00:00